Bao Hot Dog
Bao hot dogit ovat freesi ja helppo herkku vaippapa vappubrunssille. Jyväbroiler-nakit ja rouskuva marinoitu kaali pehmeiden höyrysämpylöiden sisällä vievät kielen mennessään. Bao hodarit kruunaa lempeän tulinen satay-kastikkeella maustettu majoneesi. Lyömätön yhdistelmä hodareiden kanssa on IPA, oman maun mukaan joko alkoholittomana tai alkohollisena.
Raaka-aineet
100 g punakaalia
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
0,75 dl majoneesia
0,75 dl satay-kastiketta
1 kpl pieni porkkana
0,5 rkl rypsiöljyä
1 pkt Jyväbroiler Kolme Juustoa Kananakki 240g
4 kpl höyrysämpylää (kotitekoista tai esim. Vaasan The Bao Bun)
tuoretta korianteria
Valmistusohje
Suikaloi punakaali. Sekoita riisiviinietikka ja sokeri kaaliin.
Sekoita majoneesi ja satay-kastike keskenään.
Laita niin kaali kuin majoneesi hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi tikuiksi.
Grillaa nakit tai paista ne öljytyllä pannulla lämpimiksi.
Lämmitä höyrysämpylät höyryttämällä tai mikrossa.
Avaa sämpylät ja levitä sisälle satay-majoneesia. Lisää nakit, sekä punakaalia ja porkkanaa. Viimeistele korianterin lehdillä.