Broileri-gnocchivuoka

Työaika 20 min Kokonaisaika 1 t
4 annosta

Broileri-gnocchivuoka on helppo arkiruoka, joka valmistuu kätevästi yhdessä vuoassa.

Jyvabroiler_Broileri-gnocchivuoka-3.jpg

Raaka-aineet

750 g perunagnoccheja

800 g tomaattikastiketta

2 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Merisuola 350g

1 pkt (á 150g) mozzarellajuustoa viipaleina

50 g parmesaaniraastetta

95 g pestokastiketta

tuoretta basilikaa ja rouhittua mustapippuria viimeistelyyn

Valmistusohje

Levitä perunagnocchit laakean uunivuoan pohjalle. Lusikoi päälle tasaisesti 2/3 tomaattikastikkeesta.

 

Levitä broilerin fileet gnocchien päälle ja lusikoi loppu tomaattikastikkeesta broilerien päälle. Lisää vuoan pintaan mozzarellaviipaleet ja parmesaaniraaste. Lusikoi lopuksi pinnalle pestokastike. Kypsennä vuokaa 180-asteisessa uunissa 35–45 minuutin ajan.

 

Viimeistele valmis broileri-gnocchivuoka basilikan lehdillä ja rouhitulla mustapippurilla.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut