Grillattua broileria, kasviksia ja chimichurria
Kesäisen arkiruoan herkullista luksusta! Kesällä arkiruoka siirtyy ulos ja saa helposti vähän juhlan tuntua.☀️Tässä kesäarki-iltojen suosikit: grillatut Jyväbroiler fileepihvit, raikas ja yrttinen chimichurri, sekä paahdetut kesäkasvikset.🌿


Raaka-aineet
2 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Sitrus-Rakuuna 380g
Öljyä grillaukseen
Kasviksia (esim. paprikaa, fenkolia, porkkanaa, ruusukaalia, tankoparsaa)
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
1 ruukku Lehtipersiljaa
0,5 ruukkua Korianteria
1 pieni Valkosipulinkynsi
0,5 kpl Sitruunan mehu
1 dl Extra neitsytoliiviöljyä
Loraus hunajaa
1 rkl Kapriksia
Chiliä maun mukaan
Valmistusohje
Pilko kasvikset ja sekoita niihin oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Paahda kasviksia grillissä, kunnes ne ovat napakan kypsiä.
Valmista chimichurri: Silppua lehtipersilja ja korianteri, pilko valkosipulinkynsi ja sekoita niiden kanssa sitruunamehu, oliiviöljy, hunaja, kaprikset ja mausteet kulhossa (tai surauta karkeaksi tahnaksi). Laita hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
Grillaa broilerifileet molemmin puolin n. 3 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin paahteisia.
Tarjoiluvinkki: Platter-tyyliin! Asettele platterin alimmaksi grillatut kasvikset, päälle viipaloidut Jyväbroiler Fileepihvit ja chimichurri.
Tarjolle: Rapeakuorista leipää, hummusta, tuoreita yrttejä, herneenversoja ja sitruunalohkoja.