Grillattua broileria, kasviksia ja chimichurria

Työaika 40 min Kokonaisaika 40 min
4-5 annosta

Kesäisen arkiruoan herkullista luksusta! Kesällä arkiruoka siirtyy ulos ja saa helposti vähän juhlan tuntua.☀️Tässä kesäarki-iltojen suosikit: grillatut Jyväbroiler fileepihvit, raikas ja yrttinen chimichurri, sekä paahdetut kesäkasvikset.🌿

Jyväbroiler_kansikuva2.jpg

Raaka-aineet

2 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Sitrus-Rakuuna 380g

Öljyä grillaukseen

Kasviksia (esim. paprikaa, fenkolia, porkkanaa, ruusukaalia, tankoparsaa)

Oliiviöljyä

Suolaa

Pippuria

1 ruukku Lehtipersiljaa

0,5 ruukkua Korianteria

1 pieni Valkosipulinkynsi

0,5 kpl Sitruunan mehu

1 dl Extra neitsytoliiviöljyä

Loraus hunajaa

1 rkl Kapriksia

Chiliä maun mukaan

Valmistusohje

Pilko kasvikset ja sekoita niihin oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Paahda kasviksia grillissä, kunnes ne ovat napakan kypsiä.

 

Valmista chimichurri: Silppua lehtipersilja ja korianteri, pilko valkosipulinkynsi ja sekoita niiden kanssa sitruunamehu, oliiviöljy, hunaja, kaprikset ja mausteet kulhossa (tai surauta karkeaksi tahnaksi). Laita hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.

 

Grillaa broilerifileet molemmin puolin n. 3 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin paahteisia.

 

Tarjoiluvinkki: Platter-tyyliin! Asettele platterin alimmaksi grillatut kasvikset, päälle viipaloidut Jyväbroiler Fileepihvit ja chimichurri.

 

Tarjolle: Rapeakuorista leipää, hummusta, tuoreita yrttejä, herneenversoja ja sitruunalohkoja.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit