Kana-nuudelisalaatti
Aasialaisvivahteinen riisinuudelisalaatti on herkullinen lisäke Jyväbroilerin thaibasilikalla ja sitruunaruoholla maustetuille paistileikkeille.


Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Paistileike Thaibasilika-Sitruunaruoho 460g
180 g riisinuudeleita kypsennettynä
1/2 kurkku suikaleiksi pilkottuna
2 pientä porkkanaa suikaleiksi pilkottuna
1 chili suikaleiksi pilkottuna
1/2 nippu thai-basilikaa
1/2 nippu korianteria
1 lime lohkoiksi leikattuna
4 rkl paahdettuja maapähkinöitä rouhittuna
Kastike:
1/2 dl maapähkinävoita
3 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl soijaa
2 rkl hunajaa
2 rkl limen mehua
1 rkl hienonnettua inkivääriä
1 tl seesamiöljyä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Paista tai grillaa paistileikkeet kypsiksi, noin 10 minuuttia per puoli.
Nypi thai-basilikasta ja korianterista lehdet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Lisää kasvikset limelohkoja lukuunottamatta nuudelien sekaan, lisää kastike ja sekoita.
Lisää salaatin pinnalle paistileikkeet, maapähkinärouhe ja limelohkot.
Viimeistele muutamalla lehdellä thai-basilikaa ja korianteria.