Kanaperunasalaatti salsa verdellä
Herkullinen kanaperunasalaatti on helppo arjen pelastus.


Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Paahteinen Valkosipuli-Chili Paistileike
öljyä paistamiseen
900 g keitettyjä pikkuperunoita (mieluiten edelliseltä päivältä)
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
50 g rucolaa
Retiisejä viipaloituna
Herneenversoja
Salsa verde:
1 kpl ruukku tuoretta persiljaa
1/2 kpl ruukku tuoretta minttua maun mukaan
1 kpl valkosipulinkynsi
2 tl dijon-sinappia
1 rkl kapriksia
1 rkl sitruunamehua
0,5 dl oliiviöljyä
Loraus hunajaa
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Valmistusohje
Leikkaa aiemmin keitetyt perunat suupaloiksi. Paista niitä pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä ja rapean pinnan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista Paahteinen Valkosipuli-Chili Paistileikkeet kypsiksi molemmin puolin (n. 7-10 min/puoli). Anna hetken vetäytyä ja viipaloi ohuiksi siivuiksi.
Salsa verde: Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa happoa, suolaa tai öljyä.
Sekoita kulhossa rucola ja paahdetut perunat. Sekoita joukkoon salsa verde. Lisää päälle viipaloidut Paistileikkeet. Tarjoile viipaloitujen retiisien ja herneenverson kanssa
Tarjoa heti lämpimänä tai ota mukaan evääksi/picnicille kylmänä!