Kanaspagetti Gremolata

Työaika Kokonaisaika 20 min
2 annosta

Herkullinen kanaspagetti valmistuu hetkessä Jyväbroilerin isoista fileesuikaleista. Raikas yrttinen gremolata ja parmesaani viimeistelevät annoksen.

Raaka-aineet

Gremolata:

1 sitruunan kuori ja mehu

1 puntti lehtipersiljaa hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1/2 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1/2 dl oliiviöljyä

250 g spagettia

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

2 rkl öljyä

25 g parmesaanijuustoa lastuina

Valmistusohje

Sekoita kaikki gremolatan ainekset keskenään.

 

Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja valuta.

 

Paista fileesuikaleet kypsäksi öljytyllä pannulla. Sekoita joukkoon spagetti ja gremolata. Viimeistele annokset parmesaanijuustolla.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut