Karpalo-kanapasta

Työaika Kokonaisaika 30 min
2 annosta

Tämän helpon ja herkullisen kanapastan juju piilee kirpsakoissa karpaloissa. Annoksen täydentää täyteläinen ranskankerma ja parmesaani. Me kokkasimme tällä kertaa tuorepastasta, mutta annoksessa toimii hyvin myös kuivapasta.

12475_nelio.png

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g

2 rkl öljyä

250 g tagliatelle-tuorepastaa (tai kuivapastaa maun mukaan)

1 dl oliiviöljyä

2 oksaa rosmariinia hienonnettuna

1 dl karpaloita (tuoreita tai pakaste)

mustapippuria myllystä

suolaa

1 dl ranskankermaa

parmesaania raastettuna

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä.

 

Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä 2-4 minuuttia välillä kääntäen. Laske sitten pannun lämpötila miedolle lämmölle, ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes fileiden sisälämpötila on 75 astetta.

 

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta.

 

Lisää pasta kanafileiden kanssa samaan pannuun. Lisää joukkoon oliiviöljy, rosmariini ja karpalot. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

 

Tarjoile ranskankerman ja raastetun parmesaanin kanssa.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut