Karpaloilla ja saaristolaisleipämuruilla täytetyt rintafileet

Työaika Kokonaisaika 45 min
4 annosta

Jyväbroilerin rosmariinilla ja karpalolla maustetut fileet täytetään täyteläisellä, karpaloilla ja valkosipulilla maustetulla saaristolaisleipätäytteellä.

12463_nelio.png

Raaka-aineet

2 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390 g

Täyte:

2 dl kuivattuja karpaloita

2 valkosipunlinkynttä

2 siivua saaristolaisleipää

2 dl ranskankermaa

oksa tuoretta rosmariinia

1/2 tl mustapippuria

1/2 tl suolaa

öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Surauta täytteen ainekset tehosekoittimessa ja sauvasekoittimella tahnaksi.

 

Leikkaa fileet sivusta kunnon taskut täytettä varten. Lisää täyte ja anna sen asettua hetki ennen paistoa.

 

Ruskista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kummaltakin puolelta.

 

Siirrä fileet 180-asteiseen uuniin ja kypsennä vielä noin 20 min, kunnes fileiden sisälämpötila on 75 astetta.

Maistuiko ruoka?