Kirsikkatomaatti-kanakastike ja gnocchit
Tämä ihana kanakastike valmistuu superhelposti uunissa. Lisäät vain kaikki kastikkeen aineet uunivuokaan – siinä kaikki! Lisukkeena maistuvat paistetut perunagnocchit.


Raaka-aineet
öljyä
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-Persilja 350g
1 prk kirsikkatomaattisäilykettä tai tomaattimurskaa (400 g)
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl valkoviinietikkaa (tai muuta etikkaa maun mukaan)
2 rkl tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia
1 kpl pallo mozzarellaa
300 g gnoccheja
ripaus suolaa
Valmistusohje
Voitele uunivuoka öljyllä. Laita fileesuikaleet vuokaan. Kaada päälle tomaattisäilyke ja lisää mausteet. Revi mozzarella paloiksi ja lisää vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes kana on kypsää.
Paista gnocchit öljytyllä pannulla ja mausta ripauksella suolaa. Kumoa gnocchit vuokaan ja viimeistele halutessasi vielä yrteillä.