Kirsikkatomaatti-kanakastike ja gnocchit

Työaika Kokonaisaika 30 min
2 annosta

Tämä ihana kanakastike valmistuu superhelposti uunissa. Lisäät vain kaikki kastikkeen aineet uunivuokaan – siinä kaikki! Lisukkeena maistuvat paistetut perunagnocchit.

Raaka-aineet

öljyä

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-Persilja 350g

1 prk kirsikkatomaattisäilykettä tai tomaattimurskaa (400 g)

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 rkl valkoviinietikkaa (tai muuta etikkaa maun mukaan)

2 rkl tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia

1 kpl pallo mozzarellaa

300 g gnoccheja

ripaus suolaa

Valmistusohje

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita fileesuikaleet vuokaan. Kaada päälle tomaattisäilyke ja lisää mausteet. Revi mozzarella paloiksi ja lisää vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes kana on kypsää.

 

Paista gnocchit öljytyllä pannulla ja mausta ripauksella suolaa. Kumoa gnocchit vuokaan ja viimeistele halutessasi vielä yrteillä.

Maistuiko ruoka?