Lämmin kanasalaatti ja pähkinäaioli
Lämmin kanasalaatti valmistuu yhdellä pellillä helposti ja nopeasti. Kanasuikaleet kypsyvät yhdessä kasvisten kanssa ja herkullisen salaatin kanssa tarjotaan pähkinäaiolia.


Raaka-aineet
1 rasia kirsikkatomaatteja (250 g)
150 g kaalia siivutettuna
100 g pitkiä papuja
100 g sipulia lohkottuna
1 tl suolaa
mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia
1/2 dl öljyä
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-Persilja 350g
100 g lehtikaalia
Pähkinäaioli:
1 dl majoneesia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 tl suolaa
mustapippuria
1/2 dl pähkinärouhetta
Valmistusohje
Valmista ensin aioli maustumaan jääkaappiin. Sekoita majoneesin joukkoon valkosipuli, suola ja mustapippuri. Lisää pähkinärouhe aiolin joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua.
Laita kulhoon kirsikkatomaatit, kaali, pavut ja sipulit. Lisää mausteet ja öljy ja pyöräytä sekaisin. Kumoa kasvikset leivinpaperin päälle pellille. Lisää fileesuikaleet. Paista kana-kasvispeltiä 200-asteisessa uunissa 12 minuuttia, kunnes kanapalat ovat läpikypsiä.
Poista lehtikaalista ruodit ja revi lehdet pieniksi paloiksi. Sekoita palat kanojen ja kasvisten joukkoon.
Kokoa annokset kulhoihin. Viimeistele pähkinäaiolilla.