Lime-korianterikanatacot ja vesimelonisalsaa
Limellä ja korianterilla maustetut kanan fileepihvit ovat kuin tehty kanatacojen täytteeksi. Lisää maissitortillojen väliin kanan kaveriksi raikasta vesimelonisalsaa sekä makeantulista majoneesia.
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Lime-Korianteri 380g
9-12 pientä (maissi-)tortillaa
Kastike:
100 g majoneesia
1 rkl sweet chili -kastiketta
Vesimelonisalsa:
100 g vesimelonia kuutioituna
1/2 punasipuli hienonnettuna
1 vihreä chili
1/2 limen mehu ja raastettu kuori
1 rkl hienonnettua paprikaa
1 rkl hienonnettua korianteria
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.
Sekoita kastikkeen ja salsan ainekset keskenään.
Lämmitä tortillat grillissä tai pannulla ja täytä ne kanalla, vesimelonisalsalla ja kastikkeella.