Ramen-keitto sitruunaruohokanalla
Ramen-keitto on japanilainen nuudelikeitto, jonka perusta on herkullinen liemi. Ruokaisuutta keittoon tuo usein kananmuna, ja tällä kertaa myös kananfilee.
![](/contentassets/9e126c041f86487086b08ac394cf2cec/12461-nelio.png?preset=full-mobile)
![](/contentassets/9e126c041f86487086b08ac394cf2cec/12461-nelio.png?preset=half)
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g
2 rkl öljyä
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 kpl punainen chili hienonnettuna
1 kpl sipuli hienonnettuna
1 ltr kanalientä
0,5 dl soijaa
1 tl raastettua inkivääriä
2 kpl porkkanaa suikaloituna
100 g ruusukaaleja halkaistuna
100 g varsiparsakaalia
100 g ramennuudeleita
1 kpl limen mehu
tuoretta korianteria
1 kpl keitetty kananmuna halkaistuna