Rapeat hot honey -kanatacot ja mangosalsa
Nämä ihanan rapeat hot honey -kanatacot maistuvat raikkaan mangosalsan, sekä avokado-jogurttidipin kanssa. Tällä reseptillä loihdit maistuvat tacot viikonlopuksi tai arjen juhlahetkiin. Raikkaat kastikkeet sopivat täydellisesti lämpimiin kesähetkiiin.


Raaka-aineet
Tacot
350 g Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g
8 kpl Pieniä pehmeitä tacolettuja
2 kpl Kananmunaa
1 dl Vehnäjauhoja
1,5 dl Pankojauhoja
Öljyä paistamiseen
Mangosalsa
1 kpl Tuore mango kuutioituna
0,5 kpl Punasipulia hienonnettuna
0,5 punttia Tuoretta korianteria hienonnettuna
1 kpl Limen mehu
1 kpl Chili hienonnettuna
1 rkl Oliiviöljyä
Ripaus suolaa
Avokado-jogurttidippi
1 kpl Avocado muussattuna
3 rkl Kreikkalaista jogurttia
0,5 kpl Limen mehu
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Hot honey –kastike
1 dl Hunajaa
2 tl Chilirouhetta
1 rkl Etikkaa (esim. valkoviinietikka tai omenaviinietikka)
Valmistusohje
Valmista mangosalsa
- Yhdistä kaikki salsan ainekset kulhossa ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa tacojen valmistuksen ajan.
-
Valmista avokado-jogurttidippi
-
Muussaa avokado haarukalla, sekoita joukkoon jogurtti, limen mehu, suola ja pippuri.
-
Valmista hot honey -kastike
-
Kuumenna kaikki ainekset pienessä kattilassa ja anna hautua hiljalleen muutama minuutti. Siirrä syrjään odottamaan.
-
Valmista broilerit
-
Pyörittele fileesuikaleet ensin vehnäjauhossa, sitten kevyesti rikotuissa kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista kullanruskeiksi reilussa öljyssä pannulla.
-
Lämmitä ja kokoa tacot
-
Paista tacoletut kevyesti pannulla ja täytä rapeilla broilertangoilla, lisää mangosalsaa ja valuta päälle hot honey -kastiketta. Tarjoile avokadojogurttidipin kanssa.