Rapeat hot honey -kanatacot ja mangosalsa

Työaika 40 min Kokonaisaika 45 min
4 annosta

Nämä ihanan rapeat hot honey -kanatacot maistuvat raikkaan mangosalsan, sekä avokado-jogurttidipin kanssa. Tällä reseptillä loihdit maistuvat tacot viikonlopuksi tai arjen juhlahetkiin. Raikkaat kastikkeet sopivat täydellisesti lämpimiin kesähetkiiin.

Kansikuva.jpeg

Raaka-aineet

Tacot

350 g Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

8 kpl Pieniä pehmeitä tacolettuja

2 kpl Kananmunaa

1 dl Vehnäjauhoja

1,5 dl Pankojauhoja

Öljyä paistamiseen

Mangosalsa

1 kpl Tuore mango kuutioituna

0,5 kpl Punasipulia hienonnettuna

0,5 punttia Tuoretta korianteria hienonnettuna

1 kpl Limen mehu

1 kpl Chili hienonnettuna

1 rkl Oliiviöljyä

Ripaus suolaa

Avokado-jogurttidippi

1 kpl Avocado muussattuna

3 rkl Kreikkalaista jogurttia

0,5 kpl Limen mehu

Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Hot honey –kastike

1 dl Hunajaa

2 tl Chilirouhetta

1 rkl Etikkaa (esim. valkoviinietikka tai omenaviinietikka)

Valmistusohje

Valmista mangosalsa

  1. Yhdistä kaikki salsan ainekset kulhossa ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa tacojen valmistuksen ajan. 
  2.  

    Valmista avokado-jogurttidippi

  3. Muussaa avokado haarukalla, sekoita joukkoon jogurtti, limen mehu, suola ja pippuri. 

  4.  

    Valmista hot honey -kastike

  5. Kuumenna kaikki ainekset pienessä kattilassa ja anna hautua hiljalleen muutama minuutti. Siirrä syrjään odottamaan.

  6.  

    Valmista broilerit

  7. Pyörittele fileesuikaleet ensin vehnäjauhossa, sitten kevyesti rikotuissa kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista kullanruskeiksi reilussa öljyssä pannulla.

  8.  

    Lämmitä ja kokoa tacot

  9. Paista tacoletut kevyesti pannulla ja täytä rapeilla broilertangoilla, lisää mangosalsaa ja valuta päälle hot honey -kastiketta. Tarjoile avokadojogurttidipin kanssa. 

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit