Rosmariini-karpalokanaa, grillattua kantarellia ja viikunaa sekä karpalo-chutneyta

Työaika Kokonaisaika 35 min
2 annosta

Kantarellien metsäisen täyteläistä makua täydentää aromaattinen rosmariini. Tämän kauniin annoksen kruunaa makeat grillatut viikunat ja kirpsakka karpalochutney.

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g

1 rkl oliiviöljyä

200 g tuoreita kantarelleja

1 rkl rosmariinin lehtiä

1 valkosipuli hienonnettuna

1/2 tl suolaa

4 viikunaa puolikkaina

Karpalo-chutney:

1 punasipuli hienonnettuna

200 g (pakaste-)karpaloita

1 appelsiinin kuori ja mehu

3 rkl valkoviinietikkaa

2 dl ruokosokeria

1 tl suolaa

2 tähtianista

Valmistusohje

Valmista ensin chutney. Laita kaikki chutneyn ainekset kattilaan, ja keitä kasaan noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.

 

Grillaa kananfileet kypsiksi.

 

Mausta kantarellit lopulla öljyllä, rosmariinilla, valkosipulilla ja suolalla. Grillaa kantarellit ja viikunat niin, että ne saavat väriä.

 

Vaihtoehtoisesti voit ruskistaa fileisiin pinnat pannulla, ja kypsentää ne loppuun uunissa, ja paistaa fileiden uunissa ollessa kantarellit pannulla.

 

Tarjoile fileet chutneyn, kantarellien ja viikunoiden kanssa.

Maistuiko ruoka?