Sitruunainen kana-ruusukaalipasta
Tässä helpossa ja herkullisessa kanapastassa maistuu ruusukaali ja purjo. Täyteläisen annoksen viimeistelee raikas sitruunankuoriraaste.
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g
rypsiöljyä
200 g ruusukaaleja puolitettuina
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g rigatonipastaa
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl pieni purjo renkaina
1 dl kuivaa valkoviiniä
1 kpl sitruunan kuoriraasteena sekä mehu
50 g parmesaania raasteena
Valmistusohje
Paista kananfileisiin kauniit pinnat öljytyllä pannulla. Kypsennä loppuun uunissa.
Paahda ruusukaalin puolikkaat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla, ja siirrä sivuun odottamaan.
Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
Kuullota valkosipulia ja purjoa hetki pannulla, ja lisää joukkoon valkoviini ja ruusukaalit. Kiehauta, lisää joukkoon hieman pastan keitinvettä ja keitä hetki kasaan.
Leikkaa kananfileet viipaleiksi.
Lisää pannulle valutettu pasta, sekä sitruunan mehu ja suurin osa sitruunan kuoresta.
Jaa pasta kulhoihin tai lautasille. Asettele fileeviipaleet annoksen päälle ja viimeistele raastetulla parmesaanilla ja lopulla sitruunankuoriraasteella.