Sitruunainen kana-ruusukaalipasta

Työaika Kokonaisaika 30 min
2 annosta

Tässä helpossa ja herkullisessa kanapastassa maistuu ruusukaali ja purjo. Täyteläisen annoksen viimeistelee raikas sitruunankuoriraaste.

12425_nelio.png

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g

rypsiöljyä

200 g ruusukaaleja puolitettuina

suolaa

mustapippuria myllystä

150 g rigatonipastaa

2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 kpl pieni purjo renkaina

1 dl kuivaa valkoviiniä

1 kpl sitruunan kuoriraasteena sekä mehu

50 g parmesaania raasteena

Valmistusohje

Paista kananfileisiin kauniit pinnat öljytyllä pannulla. Kypsennä loppuun uunissa.

 

Paahda ruusukaalin puolikkaat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla, ja siirrä sivuun odottamaan.

 

Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.

 

Kuullota valkosipulia ja purjoa hetki pannulla, ja lisää joukkoon valkoviini ja ruusukaalit. Kiehauta, lisää joukkoon hieman pastan keitinvettä ja keitä hetki kasaan.

 

Leikkaa kananfileet viipaleiksi.

 

Lisää pannulle valutettu pasta, sekä sitruunan mehu ja suurin osa sitruunan kuoresta.

 

Jaa pasta kulhoihin tai lautasille. Asettele fileeviipaleet annoksen päälle ja viimeistele raastetulla parmesaanilla ja lopulla sitruunankuoriraasteella.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut