Texmex-kanasalaatti

Työaika 40 min Kokonaisaika 40 min
4 annosta

Jyväbroiler-uunifileestä valmistuu helppo ja superherkullinen salaatti. Vaihtoehtoisesti voit jättää nachot pois ja nauttia uunifileen ja lisukkeet myös vaikka tortilloiden välissä.

texmex-kanasalaatti.png

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Uunifilee Tomaatti-Persilja & Paprikavoi 590g

1 ruukku lollo rosso -salaatti

1 ruukku romaine-salaatti

2 kpl suippopaprikaa viipaleiksi leikattuna

250 g kirsikkatomaatteja viipaleiksi leikattuna

200 g (1 pss) (tai säilykemaissia valutettuna)

1 pss (185 g) nachoja kevyesti murskattuna

1 ruukku korianteria

oliiviöljyä

Avokadokastike

2 kpl avokadoa kivet ja kuoret poistettuna

1 prk (150 g) ranskankermaa

1 kpl limen mehu puristettuna

1/2-1 tl suolaa

1/2 tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Ota uunifileerasia huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.

 

Poista uunifileerasiasta kalvo, ja laita rasia 175-asteiseen uuniin. Kypsennä 30-35 minuuttia.

 

Surauta avokadokastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai blenderissä sileäksi.

 

Revi salaatin lehdet tarjoilukulhon pohjalle. Ripottele päälle paprika- ja tomaattiviipaleet sekä maissi. Lisää nachot ja korianterin lehtiä.

 

Leikkaa kypsä uunifilee viipaleiksi ja nosta viipaleet salaatin päälle. Valuta päälle vielä hieman oliiviöljyä.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut