Texmex-kanasalaatti
Jyväbroiler-uunifileestä valmistuu helppo ja superherkullinen salaatti. Vaihtoehtoisesti voit jättää nachot pois ja nauttia uunifileen ja lisukkeet myös vaikka tortilloiden välissä.
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Uunifilee Tomaatti-Persilja & Paprikavoi 590g
1 ruukku lollo rosso -salaatti
1 ruukku romaine-salaatti
2 kpl suippopaprikaa viipaleiksi leikattuna
250 g kirsikkatomaatteja viipaleiksi leikattuna
200 g (1 pss) (tai säilykemaissia valutettuna)
1 pss (185 g) nachoja kevyesti murskattuna
1 ruukku korianteria
oliiviöljyä
Avokadokastike
2 kpl avokadoa kivet ja kuoret poistettuna
1 prk (150 g) ranskankermaa
1 kpl limen mehu puristettuna
1/2-1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Ota uunifileerasia huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Poista uunifileerasiasta kalvo, ja laita rasia 175-asteiseen uuniin. Kypsennä 30-35 minuuttia.
Surauta avokadokastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai blenderissä sileäksi.
Revi salaatin lehdet tarjoilukulhon pohjalle. Ripottele päälle paprika- ja tomaattiviipaleet sekä maissi. Lisää nachot ja korianterin lehtiä.
Leikkaa kypsä uunifilee viipaleiksi ja nosta viipaleet salaatin päälle. Valuta päälle vielä hieman oliiviöljyä.