Vohvelit basilika-sitruunaruohokanalla
Valmiiksi maustetuista kanasuikaleista valmistat helpon suolaisen täytteen vohveleille. Lisukkeiksi sopivat raikas salaatti, paistettu halloumi ja potkua annokseen tuova chipotle-kastike.
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g
öljyä
200 g halloumijuustoa kuutioina
1 pss salaattia revittynä
2 paprikaa siivutettuna
1 ruukku korianteria hienonnettuna
Vohvelitaikina:
4 dl maitoa
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
Chipotle-kastike:
1 prk ranskankermaa
chipotle-kastiketta
Valmistusohje
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä.
Sekoita maidosta kananmunien joukkoon. Lisää jauhot ja leivinjauhe vähitellen. Sekoita tasaiseksi ja lisää loput maidot ja suola. Anna turvota hetki ennen vohvelien paistamista.
Sekoita sillä välin ranskankerman joukkoon chipotle-kastiketta tulisuusmieltymyksesi mukaan.
Paista vohvelit öljytyllä vohveliraudalla.
Paista fileesuikaleet kypsäksi öljytyllä pannulla. Siirrä suikaleet sivuun. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista halloumikuutiot nopeasti.
Kokoa vohvelien sisälle fileesuikaleita, halloumia, salaattia, paprikaa, korianteria ja chipotle-kastiketta.