Parmesaanipaneroidut broileritikut
4
Henkeä
30 min

Parmesaanipaneroidut broileritikut

Raaka-aineet

1 rasia Jyväbroiler 640g Naturelli Broilerin Filee

1 tl suolaa

0,5 tl valkopippuria myllystä

2 dl panko- tai korppujauhoja

1 dl hienoksi raastettua parmesaania

4 rkl öljyä

Näin se hoituu

Kuivaa fileiden pinta talouspaperilla ja leikkaa fileet pituussuunnassa sormen paksuisiksi suikaleiksi. Mausta suikaleet suolalla ja pippurilla. Kaada panko- tai korppujauhot sekä parmesaaniraaste syvälle lautaselle ja sekoita ne keskenään. Pyörittele fileepalat kauttaaltaan jauhoseoksessa.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää broileritikut. Paista fileepalat kypsiksi niitä välillä käännellen jotta ne paistuvat kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja rapeiksi.

Tarjoile esimerkiksi tuoreiden, jäävedessä uitettujen kasvistikkujen ja dippien kanssa. Myös risotto tai perunamuusi sopii erinomaisesti broileritikkujen lisäkkeeksi.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut