Piiraat kylmäsavubroilerista ja suppilovahveroista
10
Henkeä
30 min

Piiraat kylmäsavubroilerista ja suppilovahveroista

Raaka-aineet

500 g voitaikinalevyjä

1 kpl sipuli

0,5 dl tuoreita suppilovahveroja

1 rkl voita

100 g pecorino-juustoa

1 prk ranskankermaa

1-2 tl kuivattua rosmariinia

1 pkt Jyväbroiler 100g Suomalainen Kylmäsavubroileri

Näin se hoituu

Levitä voitaikina levyt sulamaan leivinpaperin päälle.

Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös suppilovahverot. Paista sieniä ja sipuleita voissa kunnes sienistä katoaa neste ja sipuli pehmenee.

Raasta pecorino.

Kauli pehmeäksi sulaneita voitaikinalevyjä hiukan ohuemmiksi ja leikkaa ne sitten pitkittäin kahteen osaan.

Levitä taikinapohjille hiukan ranskankermaa ja ripottele päälle rosmariinia. Levitä kylmäsavubroilersuikaleet ranskankerman päälle. Lisää sieni-sipuliseos ja pecorino-raaste.

Paista 225-asteisessa uunissa kunnes taikina saa kauniin värin, eli 20 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut