
Piiraat kylmäsavubroilerista ja suppilovahveroista
Raaka-aineet
500 g voitaikinalevyjä
1 kpl sipuli
0,5 dl tuoreita suppilovahveroja
1 rkl voita
100 g pecorino-juustoa
1 prk ranskankermaa
1-2 tl kuivattua rosmariinia
Näin se hoituu
Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös suppilovahverot. Paista sieniä ja sipuleita voissa kunnes sienistä katoaa neste ja sipuli pehmenee.
Raasta pecorino.
Kauli pehmeäksi sulaneita voitaikinalevyjä hiukan ohuemmiksi ja leikkaa ne sitten pitkittäin kahteen osaan.
Levitä taikinapohjille hiukan ranskankermaa ja ripottele päälle rosmariinia. Levitä kylmäsavubroilersuikaleet ranskankerman päälle. Lisää sieni-sipuliseos ja pecorino-raaste.
Paista 225-asteisessa uunissa kunnes taikina saa kauniin värin, eli 20 minuuttia.