Tapas-pannu
4
Henkeä
20 min

Tapas-pannu

Raaka-aineet

0,5 pkt Jyväbroiler 100g Suomalainen Kylmäsavubroileri

12 kpl kuorittua jättiravunpyrstöä

2 rkl oliiviöljyä

100 g Pimientos De Padron -pikkupaprikoita

1 kpl lime

sormisuolaa

mustapippuria

Näin se hoituu

Pujota kylmäsavubroilerviipaleet ja jättiravunpyrstöt pieniin vartaisiin niin, että kylmäsavubroilerviipaleet ovat ruusukkeina kahdesta kohtaa seivästettyjen ravunpyrstöjen keskellä.

Kuumenna öljy pannulla ja paista paprikoita kunnes niiden pinta kuplii ja ne saavat hiukan mustaa väriä. Halkaise lime ja paista sen halkaisupintoihin kaunis väri pannulla. Paista vartaat.

Aseta lopuksi paprikat, vartaat, ja limet samalle pannulle. Jo paistossa käyttämällesi valurautapannulle tai vaikkapa paellapannulle. Ripottele annokseen sormisuolaa ja mustapippuria ja purista päälle vielä karamellisoituneen limen mehua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut