
Bao Hot Dog
Raaka-aineet
100 g punakaalia
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
0,75 dl majoneesia
0,75 dl satay-kastiketta
1 kpl pieni porkkana
0,5 rkl rypsiöljyä
1 pkt Jyväbroiler Kolme Juustoa Kananakki 240g
4 kpl höyrysämpylää (kotitekoista tai esim. Vaasan The Bao Bun)
tuoretta korianteria
Näin se hoituu
Suikaloi punakaali. Sekoita riisiviinietikka ja sokeri kaaliin. Sekoita majoneesi ja satay-kastike keskenään. Laita niin kaali kuin majoneesi hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi tikuiksi.
Grillaa nakit tai paista ne öljytyllä pannulla lämpimiksi.
Lämmitä höyrysämpylät höyryttämällä tai mikrossa. Avaa sämpylät ja levitä sisälle satay-majoneesia. Lisää nakit, sekä punakaalia ja porkkanaa. Viimeistele korianterin lehdillä.