Bao Hot Dog
2
Henkeä
20 min

Bao Hot Dog

Raaka-aineet

100 g punakaalia

1 rkl riisiviinietikkaa

2 rkl sokeria

0,75 dl majoneesia

0,75 dl satay-kastiketta

1 kpl pieni porkkana

0,5 rkl rypsiöljyä

1 pkt Jyväbroiler Mustapippuri-merisuola Broilerinakki 240g

4 kpl höyrysämpylää (kotitekoista tai esim. Vaasan The Bao Bun)

tuoretta korianteria

Näin se hoituu

Virittäydy Oktoberfest-tunnelmiin itämaisilla herkkuhodareilla. Jyväbroiler-nakit pehmeiden höyrysämpylöiden sisällä vievät kielen mennessään. Lyömätön yhdistelmä hodareiden kanssa on IPA, oman maun mukaan joko alkoholittomana tai alkohollisena.

Suikaloi punakaali. Sekoita riisiviinietikka ja sokeri kaaliin. Sekoita majoneesi ja satay-kastike keskenään. Laita niin kaali kuin majoneesi hetkeksi jääkaappiin maustumaan.

Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi tikuiksi.

Paista broilerinakit öljyssä pannulla kauttaaltaan lämpimiksi.

Lämmitä höyrysämpylät höyryttämällä tai mikrossa. Avaa sämpylät ja levitä sisälle satay-majoneesia. Lisää nakit, sekä punakaalia ja porkkanaa. Viimeistele korianterin lehdillä.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut