Broilerigrillileivät ja friseesalaattia
2
Henkeä
30 min

Broilerigrillileivät ja friseesalaattia

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broileripekoni 120g

25 g voita

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

4 kpl isoa viipaletta maalaisleipää

2 kpl kananmunaa

0,5 rkl rypsiöljyä

0,5 tl suolaa

0,5 tl rouhittua mustapippuria

50 g gorgonzolaa (tai muuta pehmeää sinihomejuustoa)

10 kpl salvian lehteä

Salaatinkastike:

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl punaviinietikkaa

0,5 rkl hunajaa

0,5 rkl dijonsinappia

0,5 tl suolaa

0,5 tl rouhittua mustapippuria

Näin se hoituu

Grillaa tai paista pekonit kypsiksi. Sulata voi ja ja sekoita valkosipuli voin joukkoon. Paista kananmunat öljyssä pannulla niin, keltuaiset pysyvät ehjinä. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä valkosipulivoita kaikkiin leipäsiivuihin molemmin puolin. Murustele kahdelle leivälle juustoa. Lisää kananmunat, pekonit ja salvia, ja paina toiset leipäviipaleet päälle kansiksi. Grillaa leivät rapeiksi molemmin puolin.

Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Tarjoile grillileipien kanssa.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut