Broileritostadat mole-kastikkeella ja maissisalsalla
4
Henkeä
60 min

Broileritostadat mole-kastikkeella ja maissisalsalla

Raaka-aineet

200 g mustapapuja suolaliemessä

12 kpl pientä perunarieskaa

100 g Queso Fresco -tuorejuustoa tai muuta murenevaa valkoista juustoa

1,5 kpl limeä lohkoina

Tomaatti-broileritäyte:

1 kpl sipuli hienonnettuna

3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 rkl oliiviöljyä

130 g chipotletahnaa

500 g tomaattimurskaa

2 tl suolaa

1 kpl Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Basilika-Tomaatti 450g

Maissisalsa

200 g säilykemaissinjyviä

2 kpl kevätsipulia hienonnettuna

0,5 kpl limen mehu

0,5 kpl punainen chili hienonnettuna

1 rkl hienonnettua korianteria

2 rkl oliiviöljyä

ripaus suolaa

Näin se hoituu

Kuullota sipulit öljyssä laakeassa kannellisessa pannussa tai kattilassa. Lisää joukkoon chipotletahna, tomaattimurska, suola ja broilerin puolikas. Hauduta kannen alla noin 45 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Lisää kattilaan tarvittaessa välillä vettä. Nosta kana kastikkeesta. Revi liha luista ja sekoita liha tomaattikastikkeeseen.

Sekoita kaikki maissisalsan ainekset keskenään.

Lämmitä mustapavut liemineen kattilassa ja surauta sileäksi sauvasekoittimella.

Paahda perunarieskat rapeiksi öljytyllä pannulla. Kokoa tostadat levittämällä rieskalle paputahnaa, lisää päälle broileritäytettä ja maissisalsaa. Ripottele lopuksi murennettua juustoa päälle ja tarjoile limelohkojen kera.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut