
Calabrialaiset kanavartaat ja paahdettua pestoperunasalaattia
Raaka-aineet
1 rkl chilihiutaleita
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileevarras Merisuola 430 g
500 g uusia perunoita puolitettuna
1 tl suolaa
1 pkt Jyväbroiler Broileripekoni 120 g
4 keitettyä kananmunaa
Pesto:
1 ruukku rakuunaa
1 ruukku lehtipersiljaa
1 valkosipulinkynsi
50 g parmesaania
1/2 dl oliiviöljyä
50 g pinjansiemeniä
1/2 sitruuna
Näin se hoituu
Jauha chilihiutaleet, valkosipuli ja oliiviöljy morttelissa tahnaksi. Mausta kanavartaat tahnalla. Sekoita suola perunan puolikkaisiin. Grillaa vartaat, perunat ja pekonit kypsiksi.
Laita kaikki peston ainekset korkeaan kulhoon ja surauta hienoksi sauvasekoittimella.
Kuori ja pilko kananmunat ja viipaloi pekonit. Sekoita kananmunat, pekoni, perunat ja pesto salaatiksi ja tarjoile kanavartaiden kera.