Calabrialaiset broilerivartaat ja paahdettua pestoperunasalaattia
4
Henkeä
30 min

Calabrialaiset broilerivartaat ja paahdettua pestoperunasalaattia

Raaka-aineet

1 rkl chilihiutaleita

2 valkosipulinkynttä

1 rkl oliiviöljyä

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileevarras Merisuola 430 g

500 g uusia perunoita puolitettuna

1 tl suolaa

1 pkt Jyväbroiler Broileripekoni 120 g

4 keitettyä kananmunaa

Pesto:

1 ruukku rakuunaa

1 ruukku lehtipersiljaa

1 valkosipulinkynsi

50 g parmesaania

1/2 dl oliiviöljyä

50 g pinjansiemeniä

1/2 sitruuna

Näin se hoituu

Uudet perunat muuntuvat moneksi, kuten herkulliseksi perunasalaatiksi. Rakuunan voimakas maku sopii erinomaisesti broilerin ja kananmunan kanssa.

Jauha chilihiutaleet, valkosipuli ja oliiviöljy morttelissa tahnaksi. Mausta kanavartaat tahnalla. Sekoita suola perunan puolikkaisiin. Grillaa vartaat, perunat ja pekonit kypsiksi.

Laita kaikki peston ainekset korkeaan kulhoon ja surauta hienoksi sauvasekoittimella.

Kuori ja pilko kananmunat ja viipaloi pekonit. Sekoita kananmunat, pekoni, perunat ja pesto salaatiksi ja tarjoile kanavartaiden kera.