
Chipotle Chicken Burger
Raaka-aineet
1 kananmuna
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee & Yrttiöljy Chipotle 370 g
1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl pankojauhoja
1 rkl rypsiöljyä
2 hampurilaissämpylää
Buffalo-majoneesi:
1 dl majoneesia
2 rkl buffalo-siipikastiketta
Coleslaw:
100 g valkokaalia suikaleina
1 porkkana suikaleina
1/2 varsiselleri suikaleina
1 rkl hienonnettua korianteria
50 g sinihomejuustoa
2 rkl majoneesia
1 rkl ranskankermaa
1 rkl dijonsinappia
1 tl omenaviinietikkaa
1 tl sokeria
Näin se hoituu
Sekoita coleslawn ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan. Sekoita buffalokastike majoneesiin ja laita seos jääkaappiin odottamaan.
Riko kananmunan rakenne ja sekoita sen joukkoon Jyväbroiler-pakkauksen chipotleöljy. Pyöritä broilerfileet vehnäjauhoissa, kananmunaseoksessa ja lopuksi pankojauhoissa. Ruskista fileet molemmin puolin pannulla öljyssä ja kypsennä vielä 180-asteisessa uunissa tai grillissä 15–20 minuuttia, kunnes fileet ovat läpikypsiä.
Lämmitä sämpylät pannulla tai grillissä. Levitä sämpylän pohjalle buffalomajoneesia, aseta paneroidut fileet majoneesin päälle ja kaalisalaatti kanan päälle. Sulje burger kannella.