Hasselbackan kanaa ja punajuuririsottoa
2
Henkeä
30 min

Hasselbackan kanaa ja punajuuririsottoa

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Persilja-Valkosipuli 390g

1 omena puolitettuna ja siivutettuna

100 g vuohenjuustoa puolitettuna ja siivutettuna

suolaa

mustapippuria

Risotto:

1/2 sipuli hienonnettuna

1 punajuuri kuutioituna

2 rkl öljyä

2 1/2 dl risottoriisiä

2 dl punajuurimehua

5 dl kasvislientä

1 tl suolaa

100 g parmesaania

Näin se hoituu

Hasselbackan kanafileet täytetään syksyn omenoilla ja täyteläisellä vuohenjuustolla. Täytetyt kananfileet nautitaan herkullisen punajuuririsoton kanssa.

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Tee kanafileiden pintapuolelle viillot noin puolen sentin välein ja täytä viillot omena- ja vuohenjuustosiivuilla. Lisää pinnalle ripaus suolaa ja mustapippuria, ja kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 12–15 minuuttia, kunnes fileiden sisälämpötila on 75 astetta.

Kuullota kasviksia hetki öljyssä ja lisää joukkoon risottoriisi. Kuullota riisejä hetki ja lisää sitten punajuurimehua ja kasvislientä risoton joukkoon muutamassa erässä samalla sekoitellen. Kun risotto on sopivan kypsää, mausta se vielä suolalla ja sekoita joukkoon raastettu parmesaani.

Tarjoile risotto kanafileen kanssa.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut