Hawaijin kanahodarit
2
Henkeä
20 min

Hawaijin kanahodarit

Raaka-aineet

Friteeratut keittobanaanit:

1 keittobanaani

rypsiöljyä

suolaa

Punajuurirelissi:

1 punasipuli viipaloituna

1 pienen sitruunan mehu ja raastettu kuori

1/2 rkl hunajaa

suolaa

mustapippuria

Teriyaki-majoneesi:

100 g majoneesia

2 rkl teriyaki-kastiketta

Lisäksi:

1 pkt Jyväbroiler Ananas Kananakki 240g

4 hot dog -sämpylää

2 tuoretta jalapenoa viipaloituna

korianteria hienonnettuna

Näin se hoituu

Nämä hawaijilaiset hodarit ovat loistava yhdistelmä trooppisia makuja, makeutta ja potkua. Tarjoile friteerattujen keittobanaanilastujen eli ”tostonesien” kanssa.

Kuori keittobanaani ja leikkaa se noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Uppopaista banaaniviipaleita reilussa öljyssä niin, että ne vähän ruskistuvat. Poista viipaleet öljystä, litistä lastalla ja jatka friteeraamista vielä muutama minuutti, kunnes banaanilastut ovat rapeita ja kullanruskeita. Nosta viipaleet talouspaperin päälle valumaan ja mausta suolalla.

Mausta punasipuliviipaleet sitruunan mehulla ja kuorella, hunajalla, suolalla sekä pippurilla. Sekoita hyvin ja anna maustua hetki jääkaapissa. Sekoita majoneesi ja teriyaki-kastike keskenään.

Grillaa nakit ja hot dog -sämpylät tai lämmitä ne uunissa tai pannulla. Täytä sämpylät täytä nakeilla, relissillä, majoneesilla, jalapenolla ja korianterilla. Tarjoile lisukkeena friteerattuja keittobanaaniviipaleita.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut