
Helmicouscous-kanasalaatti
Raaka-aineet
250 g helmicouscousta
250 g varsiparsakaalia
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g
rypsiöljyä paistamiseen
1 pkt halloumijuustoa kuutioituna
1 avocado kuutioituna
1 ruukku basilikaa
Sitruunavinegretti:
1 sitruunan kuori ja mehu
1/2 dl öljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
Näin se hoituu
Sekoita vinegretin ainekset keskenään. Sekoita niin voimakkaasti, että sokeri liukenee nesteen joukkoon.
Keitä helmicouscous pakkauksen ohjeen mukaan. Kun keittoaikaa on jäljellä pari minuuttia, lisää couscous-kattilaan myös varsiparsakaalit. Huuhtele helmicouscous ja varsiparsakaalit kylmällä vedellä ja valuta.
Paista fileesuikaleet kypsiksi öljytyllä pannulla. Paista myös halloumijuustokuutit nopeasti kullanruskeaksi öljytyllä pannulla.
Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään tai kokoa tarjolle kerroksittain.