
Hodaribuffa
Raaka-aineet
Kirpeä punakaalislaw:a
1/2 punakaalia suikaloituna
1/2 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
1 rkl dijon-sinappia
2 rkl majoneesia
1 rkl sokeria
2 rkl punaviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria
Sinappista haudutettua sipulia:
2 rkl voita
2 sipulia renkaina
1/2 tl sokeria
2 dl olutta
1 rkl kokojyvädijon-sinappia
Tulinen jogurttikastike:
2 dl maustamatonta jogurttia
2 rkl chilikastiketta
Currywurst-ketsuppi:
1 dl ketsuppia
2 tl currymausteseosta
Lisäksi:
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Naturelli 330g
1/2 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
Jyväbroiler Broileripekoni 120g
Jyväbroiler Kolme Juustoa Broilerinakki 240g
Jyväbroiler Mustapippuri-merisuola Broilerinakki 240g
12 kpl hot dog-sämpylää
Aurajuusto -murua
hienonnettua kevätsipulia
Näin se hoituu
Sekoita kaikki punakaalislawn ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa noin 30 minuuttia.
Pikkelöidyt vihannekset:
Kiehauta etikka, sokeri ja vesi. Sekoita liemi kasvisten joukkoon ja anna maustua noin 30 minuuttia.
Sinappista haudutettua sipulia:
Sulata voi kattilassa ja lisää sipulit. Kuullota hetki ja lisää loput aineet joukkoon. Hauduta kunnes sipuli on pehmennyt ja neste on melkein kokonaan haihtunut.
Currywurst-ketsuppi:
Sekoita tulisen jogurttikastikkeen ja curryketsupin ainekset keskenään
Lisäksi:
Paista broilerisuikaleet kypsiksi öljytyllä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda pekonit kypsiksi 200-asteisessa uunissa. Leikkaa suikaleiksi.
Lämmitä uunissa myös nakit ja sämpylät.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi öljytyllä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda pekonit kypsiksi 200-asteisessa uunissa. Leikkaa suikaleiksi.
Lämmitä uunissa myös nakit ja sämpylät.
Kokoa kaikki ainekset tarjolle ja kehota jokaista kokoamaan herkkuhodari juuri oman maun mukaan.