Hodaribuffa
6
Henkeä
45 min

Hodaribuffa

Raaka-aineet

Kirpeä punakaalislaw:a

1/2 punakaalia suikaloituna

1/2 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna

1 rkl dijon-sinappia

2 rkl majoneesia

1 rkl sokeria

2 rkl punaviinietikkaa

suolaa ja mustapippuria

Sinappista haudutettua sipulia:

2 rkl voita

2 sipulia renkaina

1/2 tl sokeria

2 dl olutta

1 rkl kokojyvädijon-sinappia

Tulinen jogurttikastike:

2 dl maustamatonta jogurttia

2 rkl chilikastiketta

Currywurst-ketsuppi:

1 dl ketsuppia

2 tl currymausteseosta

Lisäksi:

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Naturelli 330g

1/2 rkl rypsiöljyä

suolaa ja mustapippuria

Jyväbroiler Broileripekoni 120g

Jyväbroiler Kolme Juustoa Broilerinakki 240g

Jyväbroiler Mustapippuri-merisuola Broilerinakki 240g

12 kpl hot dog-sämpylää

Aurajuusto -murua

hienonnettua kevätsipulia

Näin se hoituu

Yllätä uutena vuotena herkullisella ja hauskalla hodaribuffetilla, jossa jokainen saa itse täyttää herkkunsa oman makunsa mukaan. Kokoa pöytään sämpylöiden lisäksi Jyväbroiler-nakkeja, fileesuikaleita, broileripekonia, kirpeää punakaalislawta, pikkelöityjä vihanneksia, sinappista haudutettua sipulia, currywurst-ketsuppia, tulista jogurttikastiketta ja sinihomejuustomurua. Näistä aineksista kukin saa kasattua todelliset herkkuhodarit!

Sekoita kaikki punakaalislawn ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa noin 30 minuuttia.

Pikkelöidyt vihannekset:
Kiehauta etikka, sokeri ja vesi. Sekoita liemi kasvisten joukkoon ja anna maustua noin 30 minuuttia.

Sinappista haudutettua sipulia:
Sulata voi kattilassa ja lisää sipulit. Kuullota hetki ja lisää loput aineet joukkoon. Hauduta kunnes sipuli on pehmennyt ja neste on melkein kokonaan haihtunut.

Currywurst-ketsuppi:
Sekoita tulisen jogurttikastikkeen ja curryketsupin ainekset keskenään

Lisäksi:
Paista broilerisuikaleet kypsiksi öljytyllä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paahda pekonit kypsiksi 200-asteisessa uunissa. Leikkaa suikaleiksi.

Lämmitä uunissa myös nakit ja sämpylät.

Paista broilerisuikaleet kypsiksi öljytyllä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paahda pekonit kypsiksi 200-asteisessa uunissa. Leikkaa suikaleiksi.

Lämmitä uunissa myös nakit ja sämpylät.

Kokoa kaikki ainekset tarjolle ja kehota jokaista kokoamaan herkkuhodari juuri oman maun mukaan.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut