Juusto-ananashodarit
4
Henkeä

Juusto-ananashodarit

Raaka-aineet

Ananassalsa:

0,25 kpl tuoretta ananasta

0,5 kpl punasipuli

1 kpl lime

0,5 kpl punainen chili

suolaa

mustapippuria myllystä

0,5 ruukku tuoretta korianteria

Lisäksi:

1 pkt Jyväbroiler Kolme Juustoa Kananakki 240g

4 kpl hodarisämpylää

juustoraastetta

tuoretta korianteria

Näin se hoituu

Tee ensin ananassalsa. Kuori ja pilko ananas ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Pilko myös chili ja sekoita ananas-, sipuli- ja chilikuutiot kulhossa sekaisin. Mausta limestä puristetulla mehulla sekä suolalla ja pippurilla. Lisää myös puolet korianterinipun lehdistä ananassalsaan. Anna maustua hetken ajan.

Grillaa broilerinakit ja lämmitä myös hodarisämpylät grillissä. Laita sämpylän väliin nakki, juustoraastetta ja ananassalsaa. Ripottele päälle korianteria.

Vinkki: Kokoa hurmaava hodaribuffet Juusto-ananashodareista, sipuli-bbq-hodareista, avocado-pekonihodareista ja Kreikkalaisista hodareista.


Reseptin on Jyväbroilerille kehittänyt Tasty Travelissimo -blogin Martina (http://www.rantapallo.fi/tastytravelissimo)

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut