Jyväbroiler-hummus eväsleivät
2
Henkeä
30 min

Jyväbroiler-hummus eväsleivät

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee & Yrttiöljy Chipotle 370g

2 rkl öljyä

2 kpl tomaattia

mustapippuria myllystä

ripaus suolaa

2 kpl naanleipää

1 dl hummusta

0,5 ruukku salaattia

Korianterijogurttikastike:

0,25 ruukku tuoretta korianteria

1 kpl lime

1 dl turkkilaista jogurttia

ripaus suolaa

tuoretta korianteria

Näin se hoituu

Nämä Jyväbroilerin fileet on helppo valmistaa ja onnistuminen on taattu, kun fileen pinnalle levitettävä mausteseos on pakkauksen mukana, eikä muuta maustamista tarvita. Naanleiville sipaistaan hummusta, päälle lisätään kasviksia, raikasta korianterijogurttia sekä mausteista broileria ja herkulliset eväsleivät ovat valmiit! Mehevät leivät on kiva pakata mukaan vaikka lounasevääksi töihin.

Ota Jyväbroilerin fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Ruskista fileet pannulla öljyssä molemmin puolin. Siirrä broilerinfileet uunivuokaan ja uuniin. Paista noin 15–20 minuuttia kunnes fileet ovat läpikypsiä. Sivele pussin sisältö fileiden päälle ja anna maustua hetki jälkilämmöllä.

Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja mausta kuutiot suolalla ja pippurilla.

Lämmitä naanleipiä hetki uunin jälkilämmössä, niin että leivät pehmenevät hieman ja ne on helpompi taittaa. Levitä hummus naanleiville. Lisää päälle salaattia ja tomaattikuutiot. Sekoita jogurtin ainekset keskenään ja lisää leiville. Viipaloi broilerinfileet, ja lisää viipaleet eväsleiville. Kääri leivät löyhästi rullille. Nauti heti tai kääräise vaikkapa voipaperiin ja ota evääksi.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut