
Kana-viikunapasta
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Naturelli 330g
2 tl rypsiöljyä
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
350 g täysjyväspagettia
6 kpl kypsää viikunaa
2 dl kauraruokakermaa
150 g pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)
Näin se hoituu
reseptin kehittäjä Mari Moilanen, Jotain maukasta -blogi
Ruskista broilerinsuikaleet tilkassa öljyä ja mausta. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele viikunat, leikkaa pois kanta ja kuutioi viikunat.
Kuumenna pienessä kattilassa keskenään ruokakerma ja vuohenjuusto, keitä kunnes seos on sileää.
Lisää broilerikastike kuuman, valutetun pastan joukkoon. Lisää lopuksi viikunat varovasti käännellen. Rouhi päälle mustapippuria myllystä.