Kanaspagetti Gremolata
2
Henkeä
20 min

Kanaspagetti Gremolata

Raaka-aineet

Gremolata:

1 sitruunan kuori ja mehu

1 puntti lehtipersiljaa hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1/2 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1/2 dl oliiviöljyä

250 g spagettia

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

2 rkl öljyä

25 g parmesaanijuustoa lastuina

Näin se hoituu

Herkullinen kanaspagetti valmistuu hetkessä Jyväbroilerin isoista fileesuikaleista. Raikas yrttinen gremolata ja parmesaani viimeistelevät annoksen.

Sekoita kaikki gremolatan ainekset keskenään. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja valuta.
Paista fileesuikaleet kypsäksi öljytyllä pannulla. Sekoita joukkoon spagetti ja gremolata. Viimeistele annokset parmesaanijuustolla.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut