
Karpalo-kanapasta
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g
2 rkl öljyä
250 g tagliatelle-tuorepastaa (tai kuivapastaa maun mukaan)
1 dl oliiviöljyä
2 oksaa rosmariinia hienonnettuna
1 dl karpaloita (tuoreita tai pakaste)
mustapippuria myllystä
suolaa
1 dl ranskankermaa
parmesaania raastettuna
Näin se hoituu
Ota fileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä 24 minuuttia välillä kääntäen. Laske sitten pannun lämpötila miedolle lämmölle, ja jatka kypsentämistä 1520 minuuttia kunnes fileiden sisälämpötila on 75 astetta.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Lisää pasta kanafileiden kanssa samaan pannuun. Lisää joukkoon oliiviöljy, rosmariini ja karpalot. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Tarjoile ranskankerman ja raastetun parmesaanin kanssa.