Kievin kanaa
4
Henkeä
60 min

Kievin kanaa

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler 640g Naturelli Broilerin Filee

2 dl öljyä

50 g voita

MAUSTEVOI:

100 g voita

2 kpl sitruunaa

2 rkl persiljaa

1/4 tl rakuunaa

1 kpl valkosipulinkynsi

suolaa ja mustapippuria myllystä

LEIVITYS:

2 kananmunaa

1 rkl vettä

1 dl vehnäjauhoja

1,5 dl korppujauhoja

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Tee ensin maustevoi. Pehmitä voi ja sekoita siihen kahden sitruunan raastetut kuoret, hienonnetut yrtit ja mausteet. Tarkista maku. Painele voi pakasterasiaan ja pane jääkaappiin kovettumaan.

Työnnä veitsi fileiden paksummasta päästä sisään ja viillä lihaan pieni tasku. Täytä filee maustevoilla. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi. Pane toiseen kulhoon vehnäjauho ja kolmanteen korppujauhot. Pyöräytä fileet vuorollaan vehnäjauhoissa, kananmunaseoksessa ja korppujauhoissa. Esilämmitä uuni 200 °C:een. Kuumenna paistinpannu. Paista fileisiin kaunis väri öljyssä. Lisää voi ja kääntele fileitä hetki pannussa. Nosta fileet uunivuokaan ja loppukypsennä uunissa n. 15 min. Tarjoile perunamuusin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut