Kookos-kvinoabowl basilika-sitruunaruohobroilerilla
2
Henkeä
30 min

Kookos-kvinoabowl basilika-sitruunaruohobroilerilla

Raaka-aineet

1 kpl pieni punainen chili

1 rkl öljyä

400 g kookosmaitoa

2 dl vettä

1 tl suolaa

4 dl kvinoaa

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

3 rkl rypsiöljyä

0,5 tl suolaa

0,5 kpl kurkku

0,5 ruukku basilikaa

ripaus suolaa

2 rkl omenaviinietikkaa

1 kpl syöntikypsä mango

0,5 dl oliiviöljyä

Paahdettu kvinoa:

1 dl kvinoaa

0,5 tl suolaa

Näin se hoituu

Raikas ja herkullinen kookos-kvinoabowl basilika-sitruunaruohobroilerilla viimeistellään rapeaksi paahdetulla kvinoalla. Aurinkoinen annos on kiva pakata mukaan vaikka lounasevääksi töihin.

Kuullota hienonnettua chiliä hetki öljyssä. Lisää kookosmaito, vesi ja mausta suolalla. Kiehauta. Lisää joukkoon kvinoa ja keitä kypsäksi hauduttaen miedolla lämmöllä noin 8 minuuttia.

Valmista paahdettu kvinoa keittämällä 1 dl kvinoaa kypsäksi. Siivilöi ja kuivaa paperilla painellen siivilässä. Laita kvinoa miedolle lämmölle kuivalle paistinpannulle kuivumaan. Paahda hetki välillä sekoittaen ja lisää hieman pannun lämpöä ja paahda kvinoaa, kunnes se alkaa kevyesti poksahtelemaan. Mausta rapeaksi paahtunut kvinoa suolalla.

Paista fileesuikaleet öljyssä kypsäksi ja mausta suolalla. Raasta kurkku ja hienonna joukkoon basilika. Mausta suolalla ja omenaviinietikalla. Kuutioi kypsä mango. Kokoa bowl sektoreittain kookos-kvinoan päälle Lisää joukkoon hyvää oliiviöljyä ja ripottele pinnalle paahdettua rapeaa kvinoaa.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut