Kreikkalaiset hodarit
4
Henkeä

Kreikkalaiset hodarit

Raaka-aineet

Tsatsiki:

0,5 kpl kurkku

4 kpl valkosipulinkynttä

500 g turkkilaista jogurttia

suolaa

mustapippuria myllystä

Pinaattisipsit:

150 g tuoretta pinaattia

0,5 dl öljyä

2 rkl sitruunanmehua

suolaa

mustapippuria myllystä

Lisäksi:

2 pkt Jyväbroiler Mustapippuri-merisuola Broilerinakki 240g

8 kpl hodarisämpylää

Näin se hoituu

Tee ensin tsatsiki jääkaappiin maustumaan. Raasta kurkku ja purista siitä vedet pois. Murskaa valkosipulin kynnet ja sekoita kurkkuraaste ja valkosipuli jogurttiin. Mausta suolalla ja pippurilla ja jätä sitten hetkeksi maustumaan jääkaappiin.

Tee seuraavaksi pinaattisipsit. Huuhtele pinaatti ja jos lehdet ovat isoja, pilko niitä hieman pienemmiksi. Sekoita pinaatin sekaan öljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda pinaatteja 200-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä 15-20 minuuttia tai kunnes pinaatinlehdet ovat rapeita ja ruskettuneet hieman.

Grillaa broilerimakkarat ja lämmitä grillissä myös hodarisämpylät. Laita sämpylän väliin makkara, reilusti tsatsikia ja pinnalle rapeaksi paahtuneita pinaattisipsejä.

Vinkki: Kokoa hurmaava hodaribuffet Juusto-ananashodareista, sipuli-bbq-hodareista, avocado-pekonihodareista ja Kreikkalaisista hodareista.


Reseptin on Jyväbroilerille kehittänyt Tasty Travelissimo -blogin Martina (http://www.rantapallo.fi/tastytravelissimo)

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut