
Kreikkalaiset hodarit
Raaka-aineet
Tsatsiki:
0,5 kpl kurkku
4 kpl valkosipulinkynttä
500 g turkkilaista jogurttia
suolaa
mustapippuria myllystä
Pinaattisipsit:
150 g tuoretta pinaattia
0,5 dl öljyä
2 rkl sitruunanmehua
suolaa
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
2 pkt Jyväbroiler Mustapippuri-merisuola Broilerinakki 240g
8 kpl hodarisämpylää
Näin se hoituu
Tee seuraavaksi pinaattisipsit. Huuhtele pinaatti ja jos lehdet ovat isoja, pilko niitä hieman pienemmiksi. Sekoita pinaatin sekaan öljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda pinaatteja 200-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä 15-20 minuuttia tai kunnes pinaatinlehdet ovat rapeita ja ruskettuneet hieman.
Grillaa broilerimakkarat ja lämmitä grillissä myös hodarisämpylät. Laita sämpylän väliin makkara, reilusti tsatsikia ja pinnalle rapeaksi paahtuneita pinaattisipsejä.
Vinkki: Kokoa hurmaava hodaribuffet Juusto-ananashodareista, sipuli-bbq-hodareista, avocado-pekonihodareista ja Kreikkalaisista hodareista.
Reseptin on Jyväbroilerille kehittänyt Tasty Travelissimo -blogin Martina (http://www.rantapallo.fi/tastytravelissimo)