Kurpitsakeitto broileripekonimurulla
4
Henkeä
40 min

Kurpitsakeitto broileripekonimurulla

Raaka-aineet

700 g kurpitsaa

300 g muita kasviksia (esim. porkkanaa, palsternakkaa, sipulia)

1 ltr kasvislientä

1 pkt Jyväbroiler 120g Broileripekoni

100 g voimakasta sulatejuustoa

mustapippuria myllystä

tarvittaessa suolaa

Näin se hoituu

Kuori ja pilko kurpitsa ja muut kasvikset, ja keitä ne kasvisliemessä täysin kypsäksi. Paista pekoni rapeaksi kasvisten kypsyessä.

Kaada tarvittaessa kypsien kasvisten joukosta lientä vähemmäksi. Lisää kasvisten joukkoon sulatejuusto. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi ja kuohkeaksi. Mausta mustapippurilla. Maista, ja lisää tarvittaessa myös hieman suolaa. Tarjoa rapean broileripekonin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut