Kylmäsavubroileri-quesadillat
4
Henkeä
20 min

Kylmäsavubroileri-quesadillat

Raaka-aineet

1 kpl avocado

2 kpl limeä

suolaa

mustapippuria

1 kpl kypsä maissintähkä

1 kpl vihreä jalapeno

4 kpl isoa tortillalettua

salsa verde -kastiketta

150 g juustoraastetta (mozzarella tai gouda)

1 pkt Jyväbroiler 100g Suomalainen Kylmäsavubroileri

ranskankermaa

reilusti tuoretta korianteria

Näin se hoituu

Muusaa avokadon liha, purista sekaan puolikkaan limen mehu ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Pilko loput limet lohkoiksi.

Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä. Poista jalapeñosta siemenet ja viipaloi se.

Kuumenna kuiva paistinpannu keskilämmöllä. Aseta tortilla pannulle ja levitä sille salsa verde ja sitten juustoraaste. Asettele kolme kylmäsavubroilerisiivua tortillan toiselle puolelle, lisää maissinjyviä ja jalapeñoviipaleita. Taita tortilla puoliympyräksi, paina hiukan lastalla, että puolet tarttuvat kiinni. Käännä ja paista toiselta puolelta heti kun quesadilla on saanut hiukan väriä. Nosta (lämpimään uuniin tai folion alle) odottamaan ja toista sama kolmen muun tortillan kanssa.

Puolita quesadillat ja tarjoile avokadon, ranskankerman, lime-lohkojen ja silputun korianterin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut