Lämmin kanasalaattikulho ja pähkinäaioli
2
Henkeä
45 min

Lämmin kanasalaattikulho ja pähkinäaioli

Raaka-aineet

1 rasia kirsikkatomaatteja (250 g)

150 g kaalia siivutettuna

100 g pitkiä papuja

100 g sipulia lohkottuna

1 tl suolaa

mustapippuria

1 tl kuivattua timjamia

1/2 dl öljyä

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-Persilja 350g

100 g lehtikaalia

Pähkinäaioli:

1 dl majoneesia

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1/2 tl suolaa

mustapippuria

1/2 dl pähkinärouhetta

Näin se hoituu

Lämmin kanasalaatti valmistuu yhdellä pellillä helposti ja nopeasti. Kanasuikaleet kypsentyvät kasvisten kanssa ja herkullisen salaattikulhon kanssa tarjotaan pähkinäaiolia.

Valmista ensin aioli maustumaan jääkaappiin. Sekoita majoneesin joukkoon valkosipuli, suola ja mustapippuri. Lisää pähkinärouhe aiolin joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua.

Laita kulhoon kirsikkatomaatit, kaali, pavut ja sipulit. Lisää mausteet ja öljy ja pyöräytä sekaisin. Kumoa kasvikset leivinpaperin päälle pellille. Lisää broilerin fileesuikaleet. Paista kana-kasvispeltiä 200-asteisessa uunissa 12 minuuttia, kunnes kanapalat ovat läpikypsiä.

Poista lehtikaalista ruodit ja revi lehdet pieniksi paloiksi. Sekoita palat kanojen ja kasvisten joukkoon. Kokoa annokset kulhoihin. Viimeistele pähkinäaiolilla.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut