Lime-korianterikanatacot ja vesimelonisalsaa

Työaika Kokonaisaika 30 min
3 annosta

Limellä ja korianterilla maustetut kanan fileepihvit ovat kuin tehty kanatacojen täytteeksi. Lisää maissitortillojen väliin kanan kaveriksi raikasta vesimelonisalsaa sekä makeantulista majoneesia.

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Lime-Korianteri 380g

9-12 pientä (maissi-)tortillaa

Kastike:

100 g majoneesia

1 rkl sweet chili -kastiketta

Vesimelonisalsa:

100 g vesimelonia kuutioituna

1/2 punasipuli hienonnettuna

1 vihreä chili

1/2 limen mehu ja raastettu kuori

1 rkl hienonnettua paprikaa

1 rkl hienonnettua korianteria

1 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.

 

Sekoita kastikkeen ja salsan ainekset keskenään.

 

Lämmitä tortillat grillissä tai pannulla ja täytä ne kanalla, vesimelonisalsalla ja kastikkeella.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut