Nyhtökanaburger
6
Henkeä
180 min

Nyhtökanaburger

Raaka-aineet

1 kpl Jyväbroiler n1,1kg Naturelli Kokonainen Broileri

5 dl omenasiideriä tai omenamehua

1 tl suolaa

2 kpl valkosipulinkynttä

1 kpl pieni sipuli

muutama sitruunaviipale (voi jättää pois)

1-1,5 dl barbequekastiketta

Lisäksi:

hampurilaissämpylöitä

majoneesia

tomaattiviipaleita

salaattia

Näin se hoituu

Kuumenna uuni 120 asteeseen. Poista Jyväbroileri pakkauksestaan ja kuivaa broileria hieman. Kaada uunivuokaan siideri ja nosta broileri vuokaan. Ripottele vuokaan suola. Kuori valkosipulinkynsi ja sipuli. Lohko tai viipaloi sipulit siiderin sekaan. Leikkaa sitruunaviipaleita broilerin päälle. Paista broileria folion tai kannen alla vähintään kaksi tuntia, mielellään hieman pidempään.

Revi kypsä liha kahdella haarukalla pieneksi silpuksi. Sekoita lihan joukkoon barbequekastiketta. Lisää tarvittaessa kosteutta paistinliemellä.

Halkaise sämpylät, paahda sämpylöitä halutessasi. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Laita hampurilaisen väliin majoneesia, nyhtökanaa, tomaattia ja salaattia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut