
Paahdettua broileria ja omenaa
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Persilja-Valkosipuli 390g
0,5 rkl rypsiöljyä
2 kpl kotimaista syysomenaa lohkoina
1 kpl pieni purjo viipaleina
0,5 dl vaahterasiirappia
3 rkl valkoviinietikkaa
2 tl dijonsinappia
4 kpl timjamin oksaa
Näin se hoituu
Ruskista broilerinfileiden pinta öljyssä pannulla. Lisää omenalohkot ja purjo pannulle ja freesaa hetki. Kaada kasvikset uunivuokaan ja asettele broilerinfileet päälle. Kiehauta vaahterasiirappi ja valkoviinietikka. Sekoita joukkoon sinappi ja kaada seos broilerinfileiden, omenoiden ja purjon päälle. Kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia, kunnes broilerin sisälämpö on 75 astetta. Viimeistele ruoka timjamin lehdillä.