Paholaisen kanaa - Pollo alla diavola
4
Henkeä
90 min

Paholaisen kanaa - Pollo alla diavola

Raaka-aineet

1 kpl Jyväbroiler n1,2kg Yrtti-pippurimaustettu Kokonainen Broileri

tai

1 kpl Jyväbroiler n1,3kg Makea Tomaatti-persilja Halsteribroileri

2-3 kpl chiliä

3-5 kpl valkosipulinkynsiä

1 kpl sitruuna

0,25 dl oliiviöljyä

suolaa

Näin se hoituu

Hienonna chilit ja valkosipulinkynnet. Purista sitruunasta mehu. Tee chilistä, valkosipulista, sitruunanmehusta, öljysrtä ja suolasta maustetahna.

Mikäli käytät Yrtti-pippurimaustettua kokonaista broileria, leikkaa broileri saksilla auki rintalastaa pitkin. Avaa broileri perhosen lailla auki ja painele kevyesti litteämmäksi. Halsteribroiler on käyttövalmis sellaisenaan.

Hiero maustetahna broilerin pintaan.

Grillaa keskikovalla lämmöllä 20-25 min rintapuoli alaspäin. Käännä ja grillaa vielä 15-20 min, kunnes liha on läpikypsää. Anna vetäytä kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki kaasugrillaajille: Jos kanan pinta uhkaa palaa grillissä, laske lämpöä keskipolttimesta ja pidä reunimmaiset polttimet keskilämmöllä.

Voit kypsentää broilerin myös uunissa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit