Paprikakanaa ja tabboulehia
3
Henkeä
30 min

Paprikakanaa ja tabboulehia

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g

150 g fetajuustoa

100 g punaherukoita

Tabbouleh:

4 dl vettä

2 dl bulguria

3 dl hienonnettua lehtipersiljaa

2 dl hienonnettua minttua

2 kevätsipuia hienonnettuna

200 g kirsikkatomaattia halkaistuna

1/2 sitruunan mehu

2 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Välimeren ruokakulttuurista tuttu yrttinen tabbouleh on raikas salaatti, joka toimii myös pääruokana esimerkiksi kananfileen kanssa. Annoksen kruunavat suolainen fetajuusto ja kirpsakat punaherukat.

Kiehauta vesi ja kaada bulgurin joukkoon. Anna kypsyä kannen alla ja jäähdytä. Lisää yrtit, kevätsipuli ja tomaatit bulgurin joukkoon. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.

Asettele fileeviipaleet tabboulehin päälle. Viimeistele murennetulla fetalla ja punaherukoilla.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut