Paprikakanaa ja tabboulehia

Työaika Kokonaisaika 30 min
3 annosta

Välimeren ruokakulttuurista tuttu yrttinen tabbouleh on raikas salaatti, joka toimii myös pääruokana esimerkiksi kananfileen kanssa. Annoksen kruunavat suolainen fetajuusto ja kirpsakat punaherukat.

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g

150 g fetajuustoa

100 g punaherukoita

Tabbouleh:

4 dl vettä

2 dl bulguria

3 dl hienonnettua lehtipersiljaa

2 dl hienonnettua minttua

2 kevätsipuia hienonnettuna

200 g kirsikkatomaattia halkaistuna

1/2 sitruunan mehu

2 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla.

 

Kiehauta vesi ja kaada bulgurin joukkoon. Anna kypsyä kannen alla ja jäähdytä. Lisää yrtit, kevätsipuli ja tomaatit bulgurin joukkoon. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. 

 

Leikkaa fileepihvit viipaleiksi. 

 

Asettele fileeviipaleet tabboulehin päälle. Viimeistele murennetulla fetalla ja punaherukoilla.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut