
Paprikakanaa ja tabboulehia
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g
150 g fetajuustoa
100 g punaherukoita
Tabbouleh:
4 dl vettä
2 dl bulguria
3 dl hienonnettua lehtipersiljaa
2 dl hienonnettua minttua
2 kevätsipuia hienonnettuna
200 g kirsikkatomaattia halkaistuna
1/2 sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Näin se hoituu
Kiehauta vesi ja kaada bulgurin joukkoon. Anna kypsyä kannen alla ja jäähdytä. Lisää yrtit, kevätsipuli ja tomaatit bulgurin joukkoon. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.
Asettele fileeviipaleet tabboulehin päälle. Viimeistele murennetulla fetalla ja punaherukoilla.