Pesto-broileria ja pinaatti-avocadopastaa
2
Henkeä
20 min

Pesto-broileria ja pinaatti-avocadopastaa

Raaka-aineet

1 kpl avocado

2 dl babypinaattia

1 kpl punainen chili viipaleina

150 g ranskankermaa

0,5 kpl sitruuna

suolaa

mustapippuria

2 kpl lehtikaalin lehteä

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee & Yrttiöljy Pesto 370g

250 g tuorepastaa

1 dl parmesaaniraastetta

Näin se hoituu

Laita kapeaan korkeaan astiaan avocado, pinaatti, chili ja ranskankerma. Mausta puolikkaan sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla. Surauta tasaiseksi sauvasekoitimella.

Huuhtele lehtikaali. Leikkaa paksu keskiranka pois ja suikaloi lehdet.

Paista broilerinfileet kypsiksi pannulla.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta. Sekoita avocadotahna ja lehtikaalisilppu kuuman pastan joukkoon. Nosta pasta lautasille. Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi ja nosta viipaleet pastan päälle. Lisää broilerinfileepakkauksessa mukana tullutta pestoa fileeviipaleiden päälle. Viimeistele parmesaaniraasteella.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut