
Pesto-broileria ja pinaatti-avocadopastaa
Raaka-aineet
1 kpl avocado
2 dl babypinaattia
1 kpl punainen chili viipaleina
150 g ranskankermaa
0,5 kpl sitruuna
suolaa
mustapippuria
2 kpl lehtikaalin lehteä
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee & Yrttiöljy Pesto 370g
250 g tuorepastaa
1 dl parmesaaniraastetta
Näin se hoituu
Huuhtele lehtikaali. Leikkaa paksu keskiranka pois ja suikaloi lehdet.
Paista broilerinfileet kypsiksi pannulla.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta. Sekoita avocadotahna ja lehtikaalisilppu kuuman pastan joukkoon. Nosta pasta lautasille. Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi ja nosta viipaleet pastan päälle. Lisää broilerinfileepakkauksessa mukana tullutta pestoa fileeviipaleiden päälle. Viimeistele parmesaaniraasteella.