Pesto-oliiveilla ja tomaatilla täytetty kana
2
Henkeä
30 min

Pesto-oliiveilla ja tomaatilla täytetty kana

Raaka-aineet

1 rasia Jyväbroiler 360g Naturelli Broilerin Perhosfilee

1 kpl (luomu)appelsiini

1 kpl luumutomaatti

1 kpl punasipuli

n. 200 g pestolla marinoituja oliiveita (esim. Ridderheims)

0,5 tl suolaa

1 rkl öljyä

1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Näin se hoituu

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.

Pese appelsiini huolella ja vedä sen kuoresta suikaleita sitruksenkuorimaveitsellä tai raasta kuori raastimen karkeimmalla terällä. Pese luumutomaatti ja kuori punasipuli. Leikkaa luumutomaatti, punasipuli ja oliivit viipaleiksi.

Kuivaa perhosfileet talouspaperilla ja hiero suola fileen taskuun. Täytä tasku oliiveilla, tomaatilla ja punasipulilla. Lisää taskuun myös puolet appelsiininkuoriraasteesta. Kuumenna öljy ja paista perhosfileisiin kauniin kullankeltainen väri molemmin puolin. Kypsennä fileitä vielä 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes haarukalla lihaa pistettäessä ulos tuleva neste on kirkasta. Koristele fileet hienonnetulla persiljalla ja lopuilla appelsiininkuorilla. Tarjoile esimerkiksi pilahviriisin ja bearnaisekastikkeen tai risoton kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut