Pestokuorrutettu broiler
4
Henkeä
45 min

Pestokuorrutettu broiler

Raaka-aineet

1 rasia Jyväbroiler 640g Naturelli Broilerin Filee

1 tl suolaa

2 rkl öljyä

1,5 dl itse tehtyä pestoa tai purkillinen esim. Ridderheims Genovese-tuorepestoa

Näin se hoituu

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.

Kuivaa fileiden pinta talouspaperilla ja mausta ne suolalla.

Kuumenna öljy pannulla ja paista fileiden molemmille puolille kauniin kullankeltainen väri.

Sivele fileiden pintaan pestoa ja kypsennä fileitä 180-asteisessa uunissa noin 14 minuuttia, tai kunnes haarukalla pistettäessä ulos tuleva lihasneste on kirkasta. Lisäkkeeksi sopii esimerkiksi tzatziki, röstiperunat ja paahdetut terttutomaatit.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut