Rakuunabroileri padassa
4
Henkeä
100 min

Rakuunabroileri padassa

Raaka-aineet

1 Jyväbroiler n1,1kg Naturelli Kokonainen Broileri

7 rkl voita

1 rkl oliiviöljyä

1 tl kuivattua rakuunaa tai 8 tuoretta rakuunanoksaa

4 tuotetta timjamin oksaa

2 tl suolaa

1 tl mustapippuria

2 keskikokoista sipulia viipaloituna

1 porkkana viipaloituna

Näin se hoituu

Esilämmitä uuni 170 asteeseen. Hiero broilerin sisään 1 rkl voita, puolet suolasta ja pippurista. Lisää puolet rakuunasta ja kaikki timjami. Sido broileri. Sulata 2 rkl voita paistinpannussa, lisää oliiviöljy. Ruskista broileri keskikovalla lämmöllä joka puolelta kauniin kullanruskeaksi, alenna lämpöä jos voi ruskistuu liikaa. Siirrä broileri sivuun pannulta. Lisää pannuun kasvikset ja loppu rakuuna. Kuullota miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat pehmeitä, mausta suolalla ja pippurilla. Laita kasvikset uunipataan ja nosta niiden päälle broileri. Lisää pataa loppu voi. Kypsennä 1h20min tai kunnes broileri on kypsää.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut