Ramen-keitto sitruunaruohokanalla
3
Henkeä
30 min

Ramen-keitto sitruunaruohokanalla

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

2 rkl öljyä

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 kpl punainen chili hienonnettuna

1 kpl sipuli hienonnettuna

1 ltr kanalientä

0,5 dl soijaa

1 tl raastettua inkivääriä

2 kpl porkkanaa suikaloituna

100 g ruusukaaleja halkaistuna

100 g varsiparsakaalia

100 g ramennuudeleita

1 kpl limen mehu

tuoretta korianteria

1 kpl keitetty kananmuna halkaistuna

Näin se hoituu

Paista fileesuikaleisiin kaunis väri öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon valkosipuli, chili ja sipuli ja freesaa hetki. Lisää kanaliemi, soija ja inkivääri, ja kiehauta.

Lisää joukkoon porkkanat, ruusukaalit, parsat ja nuudelit, ja kiehauta taas. Lisää limemehu ja korianteri.

Viimeistele kasari tai keittoannokset kananmunanpuolikkailla.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut