Ramen-keitto sitruunaruohokanalla

Työaika Kokonaisaika 30 min
3 annosta

Ramen-keitto on japanilainen nuudelikeitto, jonka perusta on herkullinen liemi. Ruokaisuutta keittoon tuo usein kananmuna, ja tällä kertaa myös kananfilee.

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

2 rkl öljyä

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 kpl punainen chili hienonnettuna

1 kpl sipuli hienonnettuna

1 ltr kanalientä

0,5 dl soijaa

1 tl raastettua inkivääriä

2 kpl porkkanaa suikaloituna

100 g ruusukaaleja halkaistuna

100 g varsiparsakaalia

100 g ramennuudeleita

1 kpl limen mehu

tuoretta korianteria

1 kpl keitetty kananmuna halkaistuna

Valmistusohje

Paista fileesuikaleisiin kaunis väri öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon valkosipuli, chili ja sipuli ja freesaa hetki. Lisää kanaliemi, soija ja inkivääri, ja kiehauta. Lisää joukkoon porkkanat, ruusukaalit, parsat ja nuudelit, ja kiehauta taas. Lisää limemehu ja korianteri. Viimeistele kasari tai keittoannokset kananmunanpuolikkailla.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut